Geuze stopt met vloggen: "Ik merk nu pas dat ik me bevrijd voel"

Monica Geuze
Monica Geuze Foto: © Orange Pictures

Monica Geuze voelt zich heerlijk vrij nu ze haar camera thuis laat. De 27-jarige influencer is gestopt met vloggen. Dinsdagavond bij Jinek vertelde zij over de keuze. "Ik merk nu pas dat ik me bevrijd voel."

"Ik was me langer dan acht jaar constant aan het verantwoorden tegenover de mensen die naar mij keken", zegt Geuze. "De laatste jaren merkte ik al vaker: ik wil meer in het moment leven in plaats van doorlopend terugrapporteren naar de kijkers. Maar dan voelde ik me weer schuldig dat ik dingen niet aan het delen was. Nu zie ik pas hoe lekker het kan zijn om niet alles te delen."

Zelfs het NOS Journaal berichtte over het stoppen van Geuze. Zelf noemt ze het 'gestoord'. "Ik heb mijn leven gefilmd omdat het heel natuurlijk voelde, dat doet het nu niet meer. Maar is dat dan journaalwaardig nieuws? Dat vind ik niet. Mensen die vroegen: wie is die trien? Ik heb er ook niet om gevraagd om een item in het journaal te worden."

Montpellier - Paris Saint-Germain

Paris Saint-Germain wint voor 50 (!) keer je inzet!

Wat doen de sterren van Paris Saint-Germain woensdagavond tegen Montpellier? Na een moeizaam gelijkspel afgelopen weekend zijn drie punten hard nodig. Als nieuwe speler bij BetCity krijg jij nu 50 keer je inzet voor een overwinning van PSG! Schrijf je hier in en claim de Odds Boost!

Lees meer:
0 reacties