Ging Ronald Koeman vreemd? "Niet altijd heilig boontje geweest"

Ronald Koeman met zijn vrouw Bartina
Ronald Koeman met zijn vrouw Bartina Foto: © BSR Agency

Bondscoach Ronald Koeman is al jarenlang gelukkig met 'zijn' Bartina. Toch is zijn vrouw ook wel eens verliefd geweest op een ander.

Dat geeft Bartina Koeman toe in gesprek met Vrouw. "Dat gebeurt. Op een gegeven moment kwam ik iemand tegen en die vond ik zo leuk! Misschien kwam het ook omdat ik te weinig aandacht van Ronald kreeg op dat moment, dat ik daar wat meer op inging."

"Maar dat is ook weer vergeven en ligt achter ons. En door! Het is ook zo gemakkelijk om uit elkaar te gaan", vertelt ze daarover. Andersom is dat ook gebeurd, weet Bartina: "Ronald is ook niet altijd een heilig boontje geweest, weet ik. Ronald heeft een hoop verleidingen moeten weerstaan en heeft misschien weleens een avontuurtje gehad. We hebben veel gepraat, we zijn heel open."

"Niet dat we een open relatie hebben, dat is het zeker niet. Maar de mens staat toch niet altijd helemaal monogaam in het leven. Je hoeft ook niet overal omheen te draaien, come on! Ik hou van openheid. Maar nu we ouder worden, ligt dat wel achter ons", geeft de vrouw van de bondscoach aan.

Lees meer:
0 reacties