Glennis Grace bijna klaar met taakstraf: "Had nooit mogen gebeuren"

Glennis Grace is bijna klaar met de taakstraf die haar werd opgelegd werd na de vechtpartij in de Jumbo. De zangeres werkt drie keer per week op een begraafplaats.

"En ik ben in een hele leuke ploeg terechtgekomen met alleen maar Amsterdammers. Fysiek is het zwaar. Maar wat ik lekker vind, is dat ik een ritme heb. Het is ergens ook heel fijn om te doen. Even rust", zegt ze in de YouTube-serie Bij Andy in de auto.

Haar zangcarrière staat momenteel op een laag pitje, maar Glennis hoopt dat dit snel gaat veranderen "Als mijn taakstraf erop zit, kan ik het ook afsluiten. Sowieso voor mezelf, maar ook voor de mensen die me uiteindelijk weer gaan boeken."

Glennis Grace kreeg tweehonderd uur taakstraf opgelegd nadat ze schuldig werd bevonden aan openlijke geweldpleging. richting medewerkers van de Jumbo. Ook haar zoon was bij deze vechtpartij betrokken.

"Het was een heftige tijd, maar dat was een beetje aan mezelf te danken. Mijn kind... het is bijna een soort van gevaarlijke liefde", zegt de artieste. "Je weet niet hoe je op zo'n moment reageert. Het had nooit mogen gebeuren."

Lees meer:
0 reacties