Glennis Grace: "Ben aan mijn haar door de modder heen gesleurd"

Glennis Grace heeft donderdagavond voor het eerst weer op het podium gestaan na “De Slag om de Jumbo”. Voordat ze haar vocale kunnen toonde aan de aanwezige mensen kwam de zangeres met een opgenomen boodschap, te zien bij Shownieuws, waarin ze in ging op het incident, maar vooral benadrukte ze ook hoe erg de afgelopen maanden voor haar zijn geweest.

In het spraakbericht dat Glennis de matig gevulde zaal voorschotelt, balanceert ze tussen spijtbetuiging en slachtofferschap. Glenda begint de monoloog als volgt: "Als vrienden vragen hoe het met me gaat, merk ik dat ik nog niet echt heb verwerkt wat er allemaal met me is gebeurd. Ik ben de laatste maanden werkelijk aan mijn haar door, laten we het netjes houden, de modder heen gesleurd".

Uiteraard komt het altijd terugkerende en volledig uitgemolken verhaal betreffende het vechtershart van Glenda Batta, zoals de echte naam van de zangeres luidt, ook weer aan bod. "Ik ben een flapuit, ik ben impulsief en ik heb een vechtershart, dat heeft me in mijn leven hoogte- en dieptepunten gebracht. Niet nadenken Glen, wat je instinct je zegt, daar ga je achteraan. Dat zorgde ervoor dat ik als jonge meid op mijn eigen benen kon staan. Dat ik gewend ben geraakt om me door alle tegenslagen heen te slaan", zo liet ze de zaal weten.

"Wie heeft dit gedaan en waar is die en ik ga nu naar hem toe"
Glennis Grace

Vervolgens legt de lady of Soul uit dat ouders zich wel kunnen voorstellen dat ze verhaal wilde halen: "Ik weet zeker dat alle ouders zich kunnen voorstellen wat het met je doet als je kind ineens voor je staat met z’n gezicht onder het bloed. Ik stond te koken (niet culinair bedoeld, red) dat mag je best weten. Wie heeft dit gedaan en waar is die en ik ga nu naar hem toe".

Glennis geeft voor de duidelijkheid nog wel aan dat ze het verdiend heeft om op haar vingers getikt te worden , maar dat dat wel in verhouding moet staan tot haar scheve schaats: "Begrijp me niet verkeerd, ik verdien het om te worden terechtgesteld, maar wel binnen de perken van de ernst van mijn streken."

Jumbo
Jumbo Foto: © chewezzz
Lees meer:
0 reacties