Glennis Grace zet advocaat op Yvonne Coldeweijer: "Ik ben woedend"

Glennis Grace
Glennis Grace Foto: © Orange Pictures

Glennis Grace is niet te spreken over Yvonne Coldeweijer, die op Instagram een post heeft geplaatst waarin beweerd wordt dat zoon Antohony van de zangeres is aangehouden.

Een Amsterdamse buurtbewoner plaatste een filmpje op social media met het verhaal dat de zoon van Glennis Grace is aangehouden. De video werd opgepikt door juice-koningin Coldeweijer. De advocaat van Anthony greep snel in, waarna Coldeweijer een rectificatie plaatste en het filmpje verwijderde.

Glennis Grace laat het er echter niet bij zitten. "Life of Yvonne heeft net een video geplaatst in haar story waarin te zien zou zijn dat mijn zoon wordt opgepakt door de politie", zegt ze in een statement op Instagram. "Dit is niet waar! Het is niet mijn zoon in de video en hij is niet opgepakt. Ik ben woedend over dit nepnieuws en deze stemmingmakerij en het laatste woord is hier nog niet over gezegd tegen Yvonne, maar ik laat dit aan mijn advocaten."

Max Verstappen zwaait naar het publiek op Zandvoort

Verstappen wint voor 50 (!) keer je inzet

Max Verstappen draait een fantastisch seizoen. Met nog zes races te gaan, heeft hij drie overwinningen nodig om het wereldrecord van meeste gewonnen races in één seizoen te breken. Kan Max in de GP van Singapore zijn twaalfde overwinning van dit seizoen pakken?

Speciaal voor nieuwe spelers heeft BetCity een lekkere Odds Boost klaarstaan. Bij een overwinning van Max Verstappen krijg je namelijk maar liefst 50 keer je inzet
Schrijf je hier in!

Lees meer:
0 reacties