Gordon cancelt zijn theatertour en verwijdert Instagram-account

Gordon Heuckeroth
Gordon Heuckeroth Foto: © BSR Agency

Gordon heeft zowel zijn theatertour geannuleerd als zijn Instagram offline gehaald. Onlangs maakte de zanger nog bekend dat hij een comeback zou maken.

Na tweeënhalve week heeft de zanger besloten om al zijn concerten af te blazen. In totaal zou hij negen keer optreden. Zijn manager gaf tegenover Nathalie Moser verdere uitleg. “Hij kan niet met die kritiek omgaan. Het was echt te veel voor hem. Alles bij elkaar. Het is ook niet heel leuk om promotie te blijven maken als zoiets afgezeken wordt. Het is in overleg met ons gedaan, dus niet in een opwelling. In principe ga ik er verder niets over zeggen.”

Nu heeft Gordon ook nog eens zijn Instagram leeggehaald. Hij was al eerder offline gegaan op het platform, maar vorige maand keerde hij terug. “Jammer dat ik mijn privéleven, zoals ik dat deed in mijn enthousiasme, niet meer kan delen zoals iedereen dat doet. Maar ik heb ook een carrière die ik graag wil onderhouden,” schreef hij destijds. Het is niet bekend waarom hij nu zijn Instagram offline heeft gehaald.

Lees meer:
0 reacties