Gordon gaat uit zijn plaat op de radio: "Volgevreten ratten"

Gordon Heukeroth
Gordon Heukeroth Foto: © BSR Agency

Gordon is helemaal uit zijn plaat gegaan op Radio 538 bij de ochtendshow. Tenminste zo lijkt het…

Gordon maakte onlangs bekend dat hij een comeback zou maken. Op beelden was echter te zien dat hij niet heel zuiver zong. Door de kritiek heeft de zanger al zijn geplande concerten afgeblazen en ook zijn Instagram-account verwijderd. Ook op de radiozender gaat het er niet vriendelijk aan toe.

"Ik ben bij iedereen al voor een interview geweest, behalve bij die volgevreten radioratten van Graf FM!" is op de voicemail te horen. De stem lijkt treffend op die van Gordon, maar het gaat hier om een imitator die nog even verder tiert. “Ik ben verdomme bij ieder programma al te gast geweest behalve bij jullie.”

In Vandaag Inside werd er gelachen om het bewuste fragment van de zanger waar hij niet zuiver zong. Ook dat relletje haalt de imitator, die het programma 'Vals Inside' noemt, nog even aan. Hij zou bij de heren aanschuiven, maar dat zei hij af. “Ik had er gewoon helemaal geen zin meer in. Ze hebben me zo met de grond gelijk gemaakt. Die vervelende René met zijn stomme gelach. En die vogelverschrikker met die plaksnor”, aldus de Gordon-imitator.

Lees meer:
0 reacties