Gordon reageert op afblazen tournee: "Ik schrik er gewoon van"

Gordon Heuckeroth
Gordon Heuckeroth Foto: © BSR Agency

Gordon heeft in de De 538 Middagshow eindelijk de echte reden onthuld waarom hij zijn theatertour heeft afgeblazen.

Vorige week was er veel commotie rond een filmpje van Gordon. Er was namelijk te zien dat hij niet heel zuiver zong tijdens zijn albumpresentatie. Dit was voer voor de heren van 'Vandaag Inside'. Vervolgens was Gordon weer op zijn teentjes getrapt door de kritiek van het trio.

Na de kritiek legde hij zijn werkzaamheden neer en blies hij zijn tournee af vanwege alle commotie die was ontstaan. “Ik schrik er gewoon van hoe het soms gaat. Ik ben een hypersensitief mens en dan klap ik dicht. Dat mag ook allemaal. Maar ik denk dat ze niet eens geluisterd hebben naar het album, daar gaat het om,” vertelt de zanger in het radioprogramma.

Wel geeft hij toe dat het optreden niet geweldig was. “Het was misschien niet het beste optreden uit mijn leven. Dat gebeurt ons allemaal, maar om iemand dan zo af te fakkelen.” Sommige media beweerden dat Gordon zijn theatershow had gecanceld vanwege tegenvallende kaartverkoop. Dat wordt door de zanger zelf ontkend. "Nee, daar heeft het niets mee te maken", besluit de zanger.

Lees meer:
0 reacties