Gordon toch naar Vandaag Inside? "Veeg de vloer met die gasten aan"

Gordon Heukeroth
Gordon Heukeroth Foto: © BSR Agency

Gordon blies vorige week zijn optreden bij Vandaag Inside af. De 55-jarige zanger is daar echter van teruggekomen, en maakte donderdag bij Radio 538 bekend dat hij toch langs wil komen bij het programma van Wilfred Genee, René van der Gijp en Johan Derksen.

Gordon zette, naast het optreden bij VI, ook een streep door zijn theatertour na felle kritiek op zijn nieuwe album. Inmiddels heeft de zanger bekend gemaakt dat hij zijn theatertour weer op gaat starten en hoopt hij dat hij langs mag komen bij Vandaag Inside.

"Als Vandaag Inside mij belt en ze willen mij hebben volgende week, dan zit ik de veertiende daar aan tafel", zo vertelt Gordon bij Radio 538. "Ik ben nu gewoon sterk genoeg om daar tegenin te gaan." De mannen van VI hadden flinke kritiek op de zangkunsten van Gordon, die nogal breekbaar zong op zijn nieuwe album. "Ik was op dat moment gewoon even helemaal uit het veld geslagen."

"Ik veeg toch de vloer met die gasten aan. Als een René van der Gijp over mij gaat zeggen dat ik een patiënt ben... van iemand die zelf twee jaar lang depressief is geweest. Kom op, waar ben je mee bezig?", aldus Gordon.

Lees meer:
0 reacties