Gretige Steef (77) in LLDL is heel duidelijk: "Ik wil een maagd"

Lang Leve de Liefde is een liefdesexperiment waarin singles ruim de tijd krijgen om elkaar goed te leren kennen door minimaal 24 uur of maximaal 4 dagen met elkaar door te brengen. In deze aflevering zitten Steef en Maria, een koppeltje dat zin heeft in het leven.

Steef is 77 en heeft een duidelijke wensenlijst. Hij laat voor de camera weten over wat een vrouw moet hebben: "Ik ben snel verliefd en dan wil ik iemand ook de volgende dag zien eigenlijk. Daardoor zijn er veel vrouwen die meteen afhaken. Ik verlang naar die bekende arm om je heen. En knuffelen, samen op de bank. Dat soort romantische dingen. Ik heb een briefje gemaakt voor mijn ideale vrouw", verklapt hij.

"Ze moet zijn: avontuurlijk, spontaan, humor hebben, algemene ontwikkeling, zorgzaam, goed uitzien. En het liefst blond. Maar dat is geen must. En dan als het kan een maagd of steenbok. Ik verdien een leuke relatie omdat ik te lang alleen geweest ben", vervolgt hij. "Ik ben er gewoon aan toe en ik wil nog zoveel in het leven en dat gaat alleen goed als je samen met iemand bent."

Lees meer:
0 reacties