Griekspoor zet trainer uit het team: "Hij is niet eerlijk geweest"

Tallon Griekspoor
Tallon Griekspoor Foto: © BSR Agency

Tallon Griekspoor heeft zich geplaatst voor de tweede ronde op de Australian Open. De Nederlandse tennisser kende echter geen vlekkeloze aanloop.

Griekspoor zette tijdens zijn trip in Australië zijn fysieke trainer Bas van Bentum uit het team. De beste Nederlandse tennisser was met de United Cup in Australië juist net aan het seizoen begonnen. "Bas kwam in Sydney, na de nederlaag tegen Borna Coric, naar me toe en vertelde me dat het voor hem te intens was en dat hij het niet meer zag zitten", tekent De Telegraaf op uit de mond van Griekspoor. "Hij wilde naar huis. Ik zei hem dat hij dan ook niet meer terug hoefde te komen."

"Ik vind dat hij niet eerlijk is geweest, er speelde kennelijk al meer. Dan is het voor mij redelijk simpel en hard. Ik heb mensen nodig die voor me door het vuur gaan. Doordat ik mijn fysieke trainer eruit heb gegooid was het een heel intense voorbereiding", aldus Griekspoor. Van Bentum wilde zelf niet reageren. Griekspoor speelt donderdagochtend in de tweede ronde tegen de Fransman Arthur Fils.

Lees meer:
0 reacties