Hamilton naar wereldtitel met Mercedes? "Zie motivatie bij iedereen"

Lewis Hamilton
Lewis Hamilton Foto: © Pro Shots

Dat Lewis Hamilton na dit seizoen de overstap maakt van Mercedes naar Ferrari, dat zagen weinig mensen aankomen. Toch is Hamilton enorm gemotiveerd te presteren in de Duitse auto. Is het nog mogelijk om een achtste wereldtitel te pakken bij het team, of is dat te hoog gegrepen?

Hamilton legt de lat nog altijd hoog, zo laat hij duidelijk weten, aldus Racingnews365. Hamilton: "Ik zie de motivatie bij iedereen met wie ik al zoveel jaren heb samengewerkt. Het is niet zomaar een normale samenwerking. Geen enkel ander team heeft gehad wat wij hebben gehad. Er is geen ander team dat zoveel heeft bereikt wat wij hebben bereikt en de relaties die ik heb met de mensen binnen mijn team gaan heel diep", zegt de Brit die in Bahrein genoegen moest nemen met P7."

Hij wil presteren. Hamilton: "Dus mijn doel is om dit jaar voor hen te presteren. Als ik het beste jaar kan hebben wat betreft prestaties dat ik ooit heb gehad, dan zou ik daar heel blij mee zijn. Volgend jaar zal ik nieuwe relaties gaan opbouwen, in een nieuwe omgeving, een nieuwe taal, alles. Het zijn gewoon twee aparte dingen en allebei even spannend."

Lees meer:
0 reacties