Hartman verder als professioneel darter? "Hij gooit wel heel mooi"

Quilindschy Hartman
Quilindschy Hartman Foto: © Pro Shots

Quilindschy Hartman maakte deze week zijn opwachting als analist bij Viaplay ter gelegenheid van het WK darts. De speler van Feyenoord kan zelf een aardig pijltje gooien en bewees dit met een score van 100 in de uitzending.

De Rotterdammer gooit niet met het minste materiaal, zo laat hij weten bij ViaPlay. Waar gooit hij mee? "De oude pijlen van Michael Smith. Dit waren volgens mij de nieuwe pijlen. Dat was ook nog even een ding. Ik heb ze een keer geprobeerd in een dartszaak in Rotterdam, ze voelden wel lekker." Michael Smith had zelf ook nog een boodschap voor de Feyenoord. "Z'n worp is niet slecht. Lijkt op de mijne. Hij moet zijn elleboog wat laten zakken en wat minder bewegen, dan komt het wel goed. Die elleboog moet zakken. Ik ben bijna 1,88, dus ik kan m'n elleboog mooi recht houden. Ik weet niet hoe groot hij is, maar hij gooit wel heel mooi."

Ook had Smith nog advies voor de voetballer. "Misschien kan ik je ooit wel en paar tips komen geven om nog beter te worden. Ik zal nooit goed kunnen voetballen, maar ik kan jou wel leren darten.

Lees meer:
0 reacties