Heftig nieuws! 'Bas Muys ontvoerd, toegetakeld en afgeperst'

Yvonne Coldeweijer doet weer eens van zich spreken. De juicekoningin komt met een krantenartikel waarvan de kop is: 'Man schoot met spijkerpistool op de ex van zijn vriendin'. Het schijnt te gaan om een BN'er zegt ze, niemand minder dan acteur Bas Muys.

Yvonne schrijft: "Bas Muys is half ontvoerd en beschoten met een nietpistool en afgeperst voor heel veel geld, maar hij wil graag in mediation met de dader? Dat is erg bijzonder. Is Bas bang dat er iets uitlekt? Wellicht over de leeftijd van het meisje van destijds?"

In een volgende post heeft ze meer opgehelderd. "Bas is dus afgelopen maart door die vriendin van de dader daarheen gelokt en toen ontvoerd, toegetakeld en afgeperst. Daarna heeft de dader Bas zelf naar het ziekenhuis gebracht om hem te laten helpen aan zijn verwondingen. De dader bleef zelf in de auto zitten en Bas heeft dus hulp gezocht van de verpleegkundigen. Bas scheet natuurlijk echt zeven kleuren en was bang om de politie te bellen, maar uiteindelijk hebben de verpleegkundigen dit toch gedaan. De dader is toen bij het ziekenhuis gearresteerd." Bizar!

Bizarre juice over Bas Muys
Bizarre juice over Bas Muys Foto: © Instagram Yvonne Coldeweijer
Bizarre juice over Bas Muys
Bizarre juice over Bas Muys Foto: © Instagram Yvonne Coldeweijer

Feyenoord wint voor 50 (!) keer je inzet!

Feyenoord speelt donderdagavond de thuiswedstrijd tegen FC Volendam. Unibet heeft een mooie boost bij een overwinning van Feyenoord in De Kuip. Als nieuwe speler bij Unibet krijg jij 50 (!) keer je inzet bij een zege van Feyenoord! Schrijf je hier in claim de UniBoost!

Lees meer:
0 reacties