Heftig! "Zo kwam de buitenechtelijke verhouding van Kuijt uit"

Dirk Kuijt
Dirk Kuijt Foto: © Pro Shots

Evert Santegoeds weet hoe het huwelijk van Dirk Kuijt ten einde kwam. Volgens de journalist kreeg de oud-voetballer ineens wel veel boetes op eenzelfde adres.

“Gertrude ontdekte dat er een andere vrouw in het leven van ‘haar’ Dirk was”, vertelt Santegoeds in een video-item van De Telegraaf. “Gertrude is er op pikante wijze achter gekomen. Als je in Amsterdam geen geld in de meter gooit, dan krijg je bekeuringen. Na een tijdje zag Gertrude de ene na de andere bekeuring binnenkomen, en steeds van de Parnassusweg. Daar logeerde hij. Dirk vergat zijn parkeertickets te betalen.”

“Zo kwam zijn buitenechtelijke verhouding uit. Daarna is er best veel tijd overheen gegaan voordat de scheiding een feit was”, gaat hij verder. “Nu staat het duo opnieuw voor de rechter, omdat afspraken die rond de scheiding zijn gemaakt nu kennelijk niet nagekomen worden door hem.”

De tweede staan momenteel voor de rechter. “Toen hij het nieuws bekendmaakte van zijn nieuwe huwelijk, wat voor alle gasten overigens uit de lucht kwam vallen, zei hij dat hij zijn nieuwe liefde gevonden heeft. Dat moet bij Gertrude ook in het verkeerde keelgat geschoten zijn. Dirk had dat beter niet kunnen zeggen."

Lees meer:
0 reacties