Heleen van Royen walgt van 'juice': "Allemaal onnodig kwetsend"

Heleen van Royen moet niks hebben van Yvonne Coldeweijer. Ze kan de roddels van de juicevlogger niet waarderen.

"Ze beroept zich alleen op anonieme bronnen en ook bronnen die het weer van andere bronnen hebben", vertelt de schrijfster bij HLF8. "Ze kan het totaal niet onderbouwen wat ze allemaal in die video beweert. Plus: het is allemaal onnodig kwetsend, het heeft niets meer met de vrijheid van meningsuiting te maken. Alleen maar met schelden, vervelend doen, pesten, sarren, totdat iemand zeg maar helemaal gek wordt.”

Van Royen staat dan ook achter Rachel Hazes, die een rechtszaak won van Coldeweijer. "Ik vind het ten eerste heel dapper dat Rachel Hazes een kort geding heeft aangespannen, net zoals Samantha Steenwijk dat heeft gedaan, want als je dat doet krijg je namelijk de hoon van de hele pers over je heen. Dan gaat iedereen grappen maken en zeggen: ‘Je moet er toch tegen kunnen!’”

Ze hekelt de rol van de media. “Als Boulevard zoiets bericht en je ziet de reacties eronder van kijkers en lezers op social media en hoe die daarop reageren, ook op de uitspraak van deze rechtszaak: iedereen fokt elkaar enorm op. Het heeft alles te maken met clickbait. Dit soort verhalen worden aangeklikt. Hoe groter je iets maakt, hoe erger je iets maakt: dan scoort het beter en gaan mensen ernaartoe."

Montpellier - Paris Saint-Germain

Paris Saint-Germain wint voor 50 (!) keer je inzet!

Wat doen de sterren van Paris Saint-Germain woensdagavond tegen Montpellier? Na een moeizaam gelijkspel afgelopen weekend zijn drie punten hard nodig. Als nieuwe speler bij BetCity krijg jij nu 50 keer je inzet voor een overwinning van PSG! Schrijf je hier in en claim de Odds Boost!

Lees meer:
0 reacties