Heleen van Royen wil s*ks met andere man: "Lijkt me een keer leuk"

Heleen van Royen viert moederdag
Heleen van Royen viert moederdag Foto: © Instagram Heleen van Royen

Heleen van Royen is inmiddels 59 jaar, maar nog lang niet versleten en stijf. Ze beleeft haar tweede jeugd en is fitter dan ooit. Ook heeft ze een jonge vriend, de 37-jarige Bart Meeldijk.

Hoewel ze het met Bart heel leuk vind, is ze ook blij als ze een keer een andere man heeft in bed. Tegenover LINDA zegt ze het ook wel eens met een andere man te willen doen en dat legde ze voor aan Bart. "Ik heb die vraag wel bij hem in de week gelegd, lijkt mij hartstikke leuk een keer. Tenslotte hebben we er ook weleens een andere vrouw bijgehaald, dus waarom dan niet ook een keer met een andere man. Bart is zich daar mentaal op aan het voorbereiden."

Onlangs probeerde ze nog iets uit op vakantie. Heleen: "We hebben tijdens een vakantie in het buitenland een swingersapp geïnstalleerd op onze telefoon en toen een leuk avontuur beleefd met een Amerikaans stel. Over schaamte gesproken: in Nederland zou ik dat niet durven doen, want mijn grootste nachtmerrie is dat er dan iemand voor de deur staat die roept: HÉ, JOU KEN IK! JIJ BENT TOCH DIE SCHRIJFSTER? Of dat er stiekem foto’s worden gemaakt."

Lees meer:
0 reacties