Hélène Hendriks afgekraakt: "Het was niet om aan te gluren"

Hélène Hendriks
Hélène Hendriks Foto: © BSR Agency

Hélène Hendriks ligt onder vuur bij haar collega's van Vandaag Inside. Haar programma De Oranjezomer is volgens hen vooralsnog geen succes.

Volgens Johan Derksen is de massale kritiek op het programma terecht. "Het is niet de bedoeling dat je in zo’n programma zit en dat je dan met z’n allen, met alle vijf, het hele uur wil lachen. Om alles, om alle opmerkingen lachen. Zinloos lachen. Het was niet om aan te gluren. Jack van Gelder stak er met kop en schouders bovenuit; die kan af en toe nog vreselijke dingen zeggen.”

Wilfred Genee probeert het nog voor Hendriks op te nemen. "Nou ja, goed. Ik bedoel: er kan er eentje tussen zitten toch?”, aldus de presentator.

René vindt dat Rutger Castricum ook te aanwezig is in het programma. "Rutger neemt zijn rol te serieus. Rutger denkt echt dat hij het programma moet dragen. Dat moet je vergeten, joh. Ga lekker als sidekick erbij zitten en een beetje met die andere twee meepraten, maar niet het idee hebben dat je een heel grote rol in het programma hebt. Dat moet je niet doen.'

Lees meer:
0 reacties