Hélène Hendriks appt met André Rieu: "Alleen maar erger geworden"

Hélène Hendriks
Hélène Hendriks Foto: © Orange Pictures

Hélène Hendriks kennen we allemaal als de goedlachse presentatrice die onder meer aanschuift bij de heren van Vandaag Inside. Hoewel ze een van de weinige vrouwen in de zaal is, weet ze de mannen regelmatig op hun nummer te zetten.

Rieu brak met zijn viool door toen hij in de rust van de legendarische met 5-2 gewonnen wedstrijden tegen Bayern München mocht optreden. 24 jaar later in 2019 werd die truc nog eens herhaald rondom de Champions League-wedstrijd tegen Real Madrid. Dat duel woonde Hendriks ook bij bij. "Hij was daar aan het repeteren. Dat was niet per se heel handig, want ik kon vervolgens alleen maar naar André kijken. (lachend) En toen heb ik hem ook maar meteen verteld dat ik groot fan van hem was."

Later kwamen ze elkaar tegen bij een talkshow. De twee hadden een klik en wisselden nummers uit. "Dan laat hij me ineens weten dat hij De Oranjezomer erg leuk vindt. Ik was voorheen al fan, maar dat is sindsdien alleen maar erger geworden. Ik vind het zo ontzettend knap wat hij doet. De sfeer die hij weet de creëren bij zijn concerten, dat is echt magisch", besluit Hendriks.

Lees meer:
0 reacties