Hélène Hendriks bevestigt gesprek over pijpen: "Heel ordinair"

Bij de uitzendingen van Vandaag Inside schuiven er altijd diverse gasten aan en vrijdagavond was het 'Ladies Night' bij VI. Johan Derksen liet weten dat hij 'blozend' in de kleedkamer had gezeten vanwege een gesprek tussen Hélène Hendriks, Roxane Knetemann en Merel Ek.

"Ik zal het maar eerlijk opbiechten, want in de discussie ging het van: als je een man gaat pijpen, moet hij even zijn l*l wassen. Want anders smaakt-ie naar pis", legt Derksen uit. "Dit was precies zoals het ging, hij heeft wel gelijk. Het was heel ordinair", geeft Hélène Hendriks toe.

Oud-wielrenster Knetemann geeft aan dat het iets geformuleerd had moeten worden. "Het was meer de vraag dat je het kan proeven als de piemel smaakt naar pis. Dat was het gesprek", lacht ze. Rene van der Gijp haakt in en zegt: "Ik heb er nooit last van gehad", lacht hij.

Feyenoord wint voor 50 (!) keer je inzet!

Feyenoord speelt donderdagavond de thuiswedstrijd tegen FC Volendam. Unibet heeft een mooie boost bij een overwinning van Feyenoord in De Kuip. Als nieuwe speler bij Unibet krijg jij 50 (!) keer je inzet bij een zege van Feyenoord! Schrijf je hier in claim de UniBoost!

Lees meer:
0 reacties