Hélène Hendriks en Noa Vahle gaan aan de slag bij Ziggo Sport

Hélène Hendriks en Noa Vahle
Hélène Hendriks en Noa Vahle Foto: © BSR Agency

Het hing al een tijdje in de lucht, maar nu is het definitief. Hélène Hendriks en Noa Vahle gaan werken voor Ziggo Sport. Dat heeft de sportzender bekendgemaakt.

Vanaf het komende voetbalseizoen heeft Ziggo Sport de rechten in handen van alle Europese toernooien. Dat betekent dus dat ze zowel de Champions League, Europa League als de Conference League gaan uitzenden. Die uitzendrechten heeft de sportzender voor de komende drie jaar in handen. Hendriks werkt ook bij Talpa, waar ze onder andere De Oranjezondag op SBS6 presenteert, en Vahle is hier regelmatig te gast. Dat mogen ze gewoon blijven doen.

Ook anderen krijgen een rol bij de sportzender. Zo krijgt Armin Shah van de YouTube-serie Kick 't Met een grotere rol. Hij zal bij Europees voetbal het verslag op locatie doen. Ook Wytse van der Goot en Bas van Veenendaal zullen meer taken op hun bordje krijgen, volgens de zender. Verder zullen er ook nieuwe analisten aanschuiven. Dat zijn Theo Janssen, Royston Drenthe en Giovanni van Bronckhorst, en Jan van Halst keert terug. Ruud Gullit, Marco van Basten, Rafael van der Vaart, Youri Mulder, Danny Blind, Khalid Boulahrouz en Ronald de Boer zijn de anderen die analyses zullen doen.

Lees meer:
0 reacties