Hélène Hendriks flink geïrriteerd: "Dáár had hij wel tijd voor"

Hélène Hendriks
Hélène Hendriks Foto: © Orange Pictures

Hélène Hendriks onthulde dinsdagavond dat Ali Niknam, de oprichter en ceo van de mobiele bank bunq, niet in De Oranjezomer te zien zal zijn. Talpa-collega Geraldine Smink verloor door phishing een ton aan spaargeld. is De talkshow Jeroen & Sophie kwam Niknam wel voor opdagen.

"Hij gaat voorlopig nog niet lappen", zegt Hendriks bij de Oranjgezomer. "We hadden natuurlijk Geraldine afgelopen vrijdag hier aan de bar. Zij is een van de slachtoffers. Ali Niknam hebben we uitgenodigd, die wilde niet komen. Hij had geen tijd in zijn agenda, maar hij had wél tijd voor Jeroen & Sophie, Jeroen Pauw zat daar."

In het BNN-VARA-programma werd Niknam onder meer geconfronteerd met de beschreven aantijgingen. Niknam zegt in zijn reactie onder meer dat Smink 'een aantal essentiële stappen overslaat'. Daarbij is Bunq bezig met het oplossen van het probleem.

Albert Verlinde vindt dat Pauw zich in het interview met Niknam op de juiste manier opstelde: "Hij stond echt ook wel aan de kant van de slachtoffers", meent de journalist. Hij begrijpt Niknam ook: "Hij zegt: 'Ik zit ook in een juridische zaak met Geraldine, dus ik kan daar niets over zeggen', ik vond dat hij het goed deed." Hendriks is het daar niet mee eens. "Is het flauw als ik zeg: hij staat in de Quote 500, heeft 1,7 miljard euro, hélp die mensen gewoon."

Lees meer:
0 reacties