'Hélène Hendriks gaat trouwen': "Jullie zijn allemaal uitgenodigd"

Hélène Hendriks is altijd behoorlijk privé over haar liefdesleven, maar roddelblad Party wist het zeker: de presentatrice gaat trouwen! "Naar verluidt zouden Hélène en haar vriend hun liefde willen bekronen met een huwelijk en wellicht zelfs met een kindje", kopte het blad.

Party wijst ook op de leeftijd van Hendriks: "Hélène is dan wel 43 jaar, er zijn genoeg sterren die op deze leeftijd nog een kind kregen; denk maar aan bekende vrouwen als Trijntje Oosterhuis, Patricia Paay, de zussen Katja en Birgit Schuurman en zangeres Anouk…"

"Als het gerucht klopt, zou Hélène haar liefde dus willen bekronen met het jawoord. Het huwelijk zal dan zeker in het diepste geheim plaatsvinden, zodat haar partner zijn mysterieuze status kan behouden", wordt er geschreven. In Vandaag Inside wordt Hendriks direct gefeliciteerd met haar 'aanstaande huwelijk'.

"Bij deze zijn jullie allemaal uitgenodigd. Ik weet alleen niet waar, wanneer en ook niet met wie, maar dat is maar bijzaak. Dat maakt niet zoveel uit. Gewoon gezellig feest", reageert de presentatrice. Hendriks kan wel lachen om het gerucht: "Dat stond in een of ander roddelblad. Die moeten dan een verhaal maken en dan staat erbij dat ik dan misschien wel zou gaan trouwen dit jaar."

"Vervolgens wordt het: ‘Ze gaat trouwen.’ Dan bellen ze me op en dan zeg ik: ‘Nou, nee.’ Maar dan staat er volgens: ‘Ze gaat trouwen.’ Ja, dat is toch prima? Ik vind het niet erg", geeft ze aan. Hendriks gaat op dit moment niet trouwen, zo maakt ze duidelijk. "Ja, het kan nog gebeuren hoor, dit jaar, dan moet iemand mij vragen. Ik sluit het niet uit.”

Hendriks is wel van de markt. "Ja, maar ik ben niet gevraagd." Of het een hint is? "Jawel! Er komt toch een trouwerij dit jaar, denk ik", is ze sarcastisch. "Nah, ik heb niet zoveel met trouwen, denk ik. Ik vind zo’n jurk wel mooi, dat vind ik leuk."

Lees meer:
0 reacties