Hélène Hendriks is openhartig: "Een trio is toch niet fout?"

Hélène Hendriks
Hélène Hendriks Foto: © Pro Shots

Deze week was Goedele Liekens te gast bij HLF8 om te vertellen over een nieuwe seks-serie die op de Belgische televisie wordt uitgezonden. Presentatrice Hélène Hendriks draagt tijdens het gesprek ook haar steentje bij.

De betreffende serie heet Season of Sex en gaat volgens Goedele over de zoektocht naar een orgasme. De hoofdpersoon experimenteert er flink op los om maar tot een orgasme te komen. Ze gaat echter ten onder aan de prestatiedruk. "Ze doet dan ook allemaal foute dingen, zoals triootjes, toestellen gebruiken en met van alles en nog wat", aldus de seksuoloog.

Hélène Hendriks reageert lachend op het verhaal van Liekens. "Dat is toch niet fout", zegt de presentatrice terwijl ze door Merel EK wordt uitgelachen. "Ja, ze heeft het over een trio", legt Hendriks weer uit, "dat is toch niet per se fout."

"Nee, maar als je nog geen twintig bent en je denkt dat je de oplossing weet door een trio te doen, dan denk ik dat je toch eerst wat anders moet gaan doen", vertelt Goedele Liekens. "De hoofdrolspeelster probeert de mannen ook wijs te maken wat ze moeten doen. Dat is een clitoris, dat is geen kraslot. Je moet daar zachtjes mee doen."

Montpellier - Paris Saint-Germain

Paris Saint-Germain wint voor 50 (!) keer je inzet!

Wat doen de sterren van Paris Saint-Germain woensdagavond tegen Montpellier? Na een moeizaam gelijkspel afgelopen weekend zijn drie punten hard nodig. Als nieuwe speler bij BetCity krijg jij nu 50 keer je inzet voor een overwinning van PSG! Schrijf je hier in en claim de Odds Boost!

Lees meer:
0 reacties