Hélène Hendriks maakt hilarische fout op tv: "Is dat heel erg?"

Hélène Hendriks
Hélène Hendriks Foto: © Orange Pictures

PSV boekte zaterdagavond een duidelijke 4-0 overwinning op Almere City. Peter Bosz had in het Yanmar Stadion een basisplaats over voor Guus Til, al moet Hélène Hendriks weer even wennen aan dat gegeven.

"Je komt erin, of nee, je staat erin", begint Hendriks het interview met Til, waarop de PSV'er gevat reageert. "Je bent zo gewend dat ik wissel ben, dat je zegt dat ik erin kom", countert Til met een brede lach op zijn gezicht. "Eigenlijk wel, is dat heel erg?", antwoordt Hendriks, waarop Til opnieuw lachend reageert. "Dat vind ik wel een beetje erg ja. Dat moeten we toch even veranderen", aldus Til.

PSV was in Flevoland duidelijk een maatje te groot voor Almere City. De promovendus beet in de openingsfase nog wel van zich af, maar kon niet voorkomen dat het met een 0-4 nederlaag de kleedkamer werd ingestuurd. Namens PSV kwam Guus Til, Hirving Lozano, Joey Veerman en Ricardo Pepi tot scoren.

Feyenoord wint voor 50 (!) keer je inzet!

Feyenoord speelt donderdagavond de thuiswedstrijd tegen FC Volendam. Unibet heeft een mooie boost bij een overwinning van Feyenoord in De Kuip. Als nieuwe speler bij Unibet krijg jij 50 (!) keer je inzet bij een zege van Feyenoord! Schrijf je hier in claim de UniBoost!

Lees meer:
0 reacties