Hélėne Hendriks maakte te vroeg keuze: "Scheelt wel een paar ton"

Hélène Hendriks
Hélène Hendriks Foto: © Pro Shots

Patty Brard heeft een opmerkelijke onthulling gedaan over Hélène Hendriks die volgens haar veel geld is misgelopen bij de laatste onderhandelingen over haar nieuwe overeenkomst met SBS 6, waar zij presentatrice is.

Patty Brard meldt dat in Shownieuws. "Ik denk wel dat het een paar ton scheelt. Ja, dat denk ik echt.” Hélène Hendriks heeft de onderhandelingen over de verlenging van haar contract bij SBS 6 vlák voor de zomer gevoerd. De zomer waarin ze enorm veel succes boekte met De Oranjezomer, waarna ze de afgelopen weken ook al de pannen van het dak scoorde met De Oranjewinter. Maar daar heeft ze financieel niks aan.

Presentatrice Airen Mylene die eveneens in Shownieuws aanwezig is zeg het volgende. "Bij haar is het what you see is what you get, en what you get is behoorlijk goed. Salarisonderhandelingen… Ja, ik bedoel: ze is zóveel waard.” Bart Ettekoven: "Ze heeft de pech dat ze voor afgelopen zomer haar salarisonderhandelingen heeft gedaan voor een nieuw contract van twee tot drie jaar, dus ja… Dat was ook nog voor De Oranjezomer, dus wat dat betreft net iets te vroeg."

Lees meer:
0 reacties