Hélène Hendriks noemt presentatie-wens: "Dat heeft iets magisch"

Hélène Hendriks
Hélène Hendriks Foto: © Orange Pictures

Hélène Hendriks is nu definitief doorgebroken met De Oranjezomer. Toch heeft de presentatrice nog één programma op haar wensenlijstje staan.

Dinsdag boekte Hendriks een nieuw kijkcijferrecord en kwam RTL Boulevard langs. Toch blijft Hendriks bescheiden. “Hartstikke leuk en fijn dat het gewaardeerd wordt. Maar je moet niet vergeten dat er gisteren (dinsdag, red.) heel belangrijk nieuws was met een kandidaat minister-president. Dan is het logisch dat veel mensen gaan afstemmen. Maar ik ben er heel blij mee en ik hoop dat we het een beetje kunnen vasthouden.”

Ook geeft ze aan dat andere factoren een rol spelen. “Als je hier Albert Verlinde hebt zitten, toch wel het politiek kompas van Nederland, dan is het logisch natuurlijk. We hebben natuurlijk ook Valentijn Driessen, Jack van Gelder en Rutger Castricum. Toch weet Hendriks wel te vertellen wat ze nog een keer zou willen doen in haar loopbaan. “De samenvattingen van de Eredivisie. Dat zou ik willen. Met het bord op schoot, dat heeft iets magisch", besluit ze.

Lees meer:
0 reacties