Hélène Hendriks stelt de vraag gewoon: "Hij is wel lekker trouwens"

Hélène Hendriks
Hélène Hendriks Foto: © Pro Shots

Hélène Hendrik presenteerde zoals gewoonlijk het programma HLF8. Daarin kwam ook Rachel Hazes ter sprake, die er niet van gediend is 'gecremeerde kroket'. genoemd te worden. Uit het niets toverde Hendriks een zwartgeblakerde snack tevoorschijn.

Aan de tafelgasten legde ze voor: "Ik zit ergens mee, ik twijfel een heel klein beetje. Misschien kunnen jullie me helpen. Is dit nou een gecremeerde kroket of niet?" De tafelgasten, waaronder Jack van Gelder, weten het ook niet.

„Is dit nou echt een scheldwoord?”, vraagt de presentatrice zich daarna hardop af. Ze legt uit dat ze doelt op de zaak tussen vlogger Yvonne Coldeweijer en Rachel Hazes.

"Ze zeggen dus: dit is een scheldwoord. Een 'gecremeerde kroket'", doet de presentatrice de zaak tussen de twee af als 'niet boeiend'. "Het gaat eigenlijk nergens over." Dan wijst iemand erop dat Rachel Hazes vooral valt over het woordje 'gecremeerd', maar Hendriks is ook positief over de kroket. "Ja, hij is wel lekker trouwens. Dus wat dat betreft maakt het niet zoveel uit”, besluit Hendriks.

Montpellier - Paris Saint-Germain

Paris Saint-Germain wint voor 50 (!) keer je inzet!

Wat doen de sterren van Paris Saint-Germain woensdagavond tegen Montpellier? Na een moeizaam gelijkspel afgelopen weekend zijn drie punten hard nodig. Als nieuwe speler bij BetCity krijg jij nu 50 keer je inzet voor een overwinning van PSG! Schrijf je hier in en claim de Odds Boost!

Lees meer:
0 reacties