Hélène Hendriks stelt persoonlijke vraag: "Masturbeer jij op werk?"

Helene Hendriks heeft een opmerkelijk berichtje gelezen: 1 op de 8 mannen masturbeert op zijn werk. In de Oranjezomer gooit ze dit onderwerp op tafel. 

"Een persoonlijk vraagje, maar masturbeer jij wel eens op je werk", vraagt Hendriks aan Rutger Castricum. "Zo vaak mogelijk", antwoord hij. "Ik zit echt te wachten op de reclame nu, dan ben ik altijd even weg."

"Ik las een bericht afgelopen week dat 1 op de 8 mannen masturbeert op het werk", gaat Hendriks verder. "Wie hier in de zaal doet dat, ik heb even geteld en het moeten er 4 zijn." Vervolgens steken meerdere mannen hun hand omhoog, waarvan één reageert: "Ik ben al wat op leeftijd, dus ik begin vast voor morgen."

Goedele Liekens, seksuoloog, ook aan tafel, legt uit: "Opzich is het niet verwonderlijk want roken mag niet meer, wat moet je dan in de pauze. Ik vind het een raar bericht en vind het jammer dat vrouwen niet zijn bevraagd. Al is het voor hen wel lastig om te doen, je hebt vaak van die open wc's en dan moet je je brommachientje meenemen. Maar opzich is er niks op tegen, het is natuurlijk stress verlagend."

Lees meer:
0 reacties