Hélène Hendriks vlucht weg bij VI: "Ze moet het pand verlaten"

Hélène Hendriks
Hélène Hendriks Foto: © BSR Agency

Hélène Hendriks zou vrijdagavond zoals altijd aanschuiven bij de uitzending van Vandaag Inside, maar de 43-jarige presentatrice vluchtte weg uit de studio in Hilversum.

Hendriks testte namelijk positief op corona en schoof daarom niet aan. Daarom zat seksuologe Eveline Stallaart op haar plek. "Misschien moeten we het even uitleggen", zei presentator Wilfred Genee in de uitzending. "De mensen denken: ze lijkt op Hélène, maar het is d’r niet. Nee, inderdaad. Het is Eveline Stallaart, een seksuologe."

"Hélène heeft zojuist een test gedaan, min of meer van: zal ik het even doen?", legt Genee uit. "Omdat onze eindredacteur alles bij elkaar hoest en die heeft het dus weer niet. Maar Hélène heeft het wel en die moet het pand verlaten. Ja, moet dat eigenlijk nog? Ze mankeert helemaal niets."

Genee snapt niet helemaal dat Hendriks moest vertrekken, omdat ze geen klachten heeft. "Het is toch een heel klein griepje?", aldus de presentator. "Ja, er liggen wel weer heel veel mensen in het ziekenhuis, maar als je nou al je spuiten neemt…", reageert Johan Derksen. "Maar dat doe jij niet met je eigenwijze kop. Ik heb alle spuiten genomen. Ik vind dat lekker, weer een spuitje erbij en nergens last van."

Lees meer:
0 reacties