Hendriks kreeg dickpics: "Nooit gedacht: die ga ik eens opbellen"

Instagram komt met een filter waarmee ongewenste berichten automatisch worden geblokkeerd. Het gaat daarbij onder meer om dikpics.

De tafelheren bij Vandaag Inside vragen zich af waarom mannen een foto van hun geslachtsdeel ongewenst naar vrouwen sturen. "Dat is niet onze generatie", reageert Johan Derksen. "Onze generatie heeft dat nooit gedaan."

Derksen richt zich dan tot Hélène Hendriks. "Zit jij er soms weer om te zeuren?" Hendriks lacht. "Ja, ik wel. Maar de meeste niet. Voor heel veel vrouwen is het ongewenst. Maar ik moet wel eerlijk zeggen dat ik nog nooit een dickpic heb gehad waarvan ik dacht: die ga ik eens opbellen", aldus Hendriks.

Derksen vindt het vooral 'ziek' als mannen een dickpic sturen naar vrouwen die daar niet om vragen. "Ik heb nog nooit een kut toegestuurd gekregen. Nou zit ik natuurlijk ook wat in de oudere dames. Dat zal geen feest zijn", besluit Derksen het ordinaire gesprek.

Nederland - Verenigde Staten

Nederland wint voor 100x (!) je inzet!

Nederland is door naar de finales! En onze mannen moeten het nu opnemen tegen de Verenigde Staten. Als nieuwe speler krijg jij bij BetCity nu 100 keer je inzet (!!) als Oranje wint van de VS! Schrijf je hier in en claim de Odds Boost!

Lees meer:
0 reacties