Hercules niet te spreken over Ajax: "Triest van zo'n grote club"

Ajax-spelers balen na blamage tegen Hercules
Ajax-spelers balen na blamage tegen Hercules Foto: © Orange Pictures

Hercules-trainer René van der Kooij is niet te spreken over het gedrag van Ajax na de bekerwedstrijd. De amateurs verrasten door de Amsterdammers met 3-2 uit het toernooi te kegelen.

Na afloop zat iedereen bij Ajax er flink doorheen, merkte Van der Kooij. "Weet je hoeveel mensen van Ajax mij na de wedstrijd gefeliciteerd hebben? Precies nul!", vertelt de oefenmeester aan het Algemeen Dagblad. "Dat de spelers daar geen zin in hadden, snap ik. Maar dat niet één trainer, staf- of bestuurslid naar mij toe is gekomen, vind ik triest voor zo’n grote club waar ze ooit met een 1 op de stropdas rondliepen."

Van der Kooij heeft de hele avond genoten. "Van de sfeer in het stadion en van de manier waarop mijn spelers ons tactisch plan tot in de puntjes uitvoerden", stelt de amateurtrainer, die de volgende ronde aan SC Cambuur is gekoppeld. "Ik had liever nog een keer een topploeg uit de eredivisie gehad. Aan de andere kant, ook van Cambuur heb ik nog nooit verloren. Misschien komen we nog verder dan de achtste finales."

Lees meer:
0 reacties