Huilende Lewis Hamilton eerlijk: "Dacht dat het over was met mij"

Lewis Hamilton
Lewis Hamilton Foto: © BSR Agency

Lewis Hamilton won afgelopen de Grand Prix van Silverstone. De Brit moest het jarenlang doen zonder zege, maar bleek het winnen nog niet te zijn verleerd.

Tweeënhalf jaar zag de Formule 1 de meest succesvolle coureur niet winnen, tot hij op een zondag een einde maakt aan die ongekende droogte.

De coureur is dan ook eerlijk, zo schrijft Algemeen Dagblad. ",,Ik ga niet liegen, na 2021 dacht ik echt lang dat het over was met me’’, maakt Hamilton de middag nog wat specialer. ,,Ik heb veel momenten gehad dat ik dacht: dit was het, ik ga het winnen niet meer ervaren. Mentaal was het een heel zware strijd. Maar hier sta ik weer op het podium, met mijn familie erbij. Huilend, wat ik vrijwel nooit heb gedaan na zeges. Maar blijkbaar moesten die tranen er echt even uit. Deze zege betekent zo ongelofelijk veel voor mij.'

Lees meer:
0 reacties