Huwelijk Rafael en Estavana aanstaande? "Begint te kriebelen"

Estavana Polman en Rafael van der Vaart
Estavana Polman en Rafael van der Vaart Foto: © Orange Pictures

Rafael van der Vaart is sinds 2016 een setje met Estavana Polman, de tophandbalster die onder meer schittert in het Nederlands Elftal.

Tegenover Privé geeft de oud-voetballer en analist aan gelukkig te zijn met de huidige situatie: "Eigenlijk ben ik nooit ongelukkig, maar nu ben ik extra gelukkig omdat ik twee fantastische kinderen heb en een geweldige vrouw aan mijn zijde. Mijn geluk kan ik niet op, ondanks de vreemde situatie dat we ver uit elkaar wonen. Ik heb altijd geroepen nooit meer te zullen trouwen, maar eerlijk is eerlijk, en ik vertel het nu voor het eerst: het begint wel weer te kriebelen. Het speelt in mijn hoofd dat ik Es ook zo'n mooie dag wil geven. Niet alleen voor haar, zelf lijkt het mij ook leuk als we officieel man en vrouw zijn. Als het zover is, laat ik het Privé weten.'

Van der Vaart vervolgt: "Als je elkaar weer ziet, springen de vonken er weer af. Ik mis de dagelijkse dingen. Ik heb kookles van mijn schoonvader gekregen en vind het leuk om voor het gezin lekker eten klaar te maken. Gezellig met elkaar aan tafel, wijntje erbij. Dat is er nu niet meer. Nu zit ik alleen met Damián thuis, wat echt een mannending is geworden", besluit de handbalster.

Lees meer:
0 reacties