'Ihattaren opnieuw op het verkeerde pad, gespot met lachgasballon'

Mohamed Ihattaren met een ballon
Mohamed Ihattaren met een ballon Foto: © Instagram Reality FBI

De carrière van Mohamed Ihattaren lijkt voor de zoveelste keer in het slop geraakt te zijn. De oud-speler van PSV en Ajax is gespot met een lachgasballon in zijn mond en volgens juicekanaal Reality FBI is de speler is volgens hun bron weggestuurd bij zijn club, Slavia Praag.

Reality FBI schrijf op Instagram: "Volgens de bron was Ihattaren in het gezelschap van een PSV-speler. Wij weten wie het is, maar omdat we verder geen ondersteunend bewijs hebben, kunnen we verder niet delen. De PSV-speler, die het voornamelijk van invalbeurten moet hebben, hebben we net als Ihattaren om een reactie gevraagd, maar tot dusver is er niet gereageerd. De agent van Ihattaren lijkt ook niet langer met hem te werken. Of Ihattaren is weggestuurd bij Slavia Praag kunnen we (nog) niet bevestigen. Dat hij alles rond Slavia Praag van z'n Instagram heeft gehaald kan duiden op het feit dat er geen samenwerking meer is, maar dat is voorlopig gissen."

De pas 22-jarige speler brak door bij PSV, maar ondanks dat hij daarna nog speler was voor Juventus, Sampdoria, Ajax en Slavia Praag kwam hij in de laatste jaren slechts tot een handjevol wedstrijden.

Mohamed Ihattaren onderwerp van gesprek op Instagram
Mohamed Ihattaren onderwerp van gesprek op Instagram Foto: © Instagram Reality FBI
Lees meer:
0 reacties