Ihattaren wil weer naar de top: "Heel gemotiveerd terug te komen"

Mohamed Ihattaren
Mohamed Ihattaren Foto: © BSR Agency

Zou het dan toch? Mohamed Ihattaren tekende deze week een contract bij het Tsjechische Slavia Praag. Het lijkt zijn laatste kans op een carrière als profvoetballer. Kersvers ploeggenoot Mick van Buren vertelt aan het Algemeen Dagblad dat de oud-PSV'er er vol voor gaat.

Het was een schok voor iedereen. Slavia Praag meldde maandagavond dat het Ihattaren tot in ieder geval het einde van het seizoen heeft vastgelegd. Van Buren ziet in ieder geval dat de honger er is bij Ihattaren. "Hij is heel gemotiveerd om terug te komen en zijn oude niveau te halen. Hij heeft wat tijd nodig om fit te worden, maar ik merkte dat hij bereid is om daar hard voor te werken."

Van Buren hielp daarbij met achtergrond bieden aan zijn club voor de komst van Ihattaren. "Ik heb ze gezegd dat hij in het verleden werd gezien als een van de grootste talenten van Nederland, dat zegt natuurlijk wel wat. Ook de technisch directeur vroeg me om mijn mening, ja. Ik kan hem alleen als voetballer beoordelen, daarin is hij gewoon top. Ik hoop hem de komende weken te kunnen helpen wegwijs te worden hier."

Lees meer:
0 reacties