Ikink haalt uit: "Wat een publiciteitsblunder is dat geweest"

Luuk Ikink
Luuk Ikink Foto: © Romaine

Luuk Ikink heeft uitgehaald naar Rachel Hazes. Dit omdat zij procedeerde tegen Yvonne Coldeweijer omdat zij van haar de bijnaam 'gecremeerde kroket' had gekregen.

"Wat een publiciteitsblunder is dat geweest om dat mee te nemen in die zaak", begint Ikink bij de BLVD podcast. Dat is ook toegevoegd. Het zat eerst helemaal niet in die zaak. Als ze dat níet had gedaan, dan had niemand het over dat koosnaampje, dat minischeldwoordje gehad, en had iedereen gedacht: oké, er zit best wel wat in het feit dat zij nu gewonnen heeft."

Rob Goossens, ook aanwezig, is het daarmee eens. "Als Yvonne Coldeweijer had gezegd: ‘Rachel is een vuile dief’, ofzo, wat in de context van die erfenis niet per se een heel gekke aantijging is, maar stelen is strafbaar dus je beschuldigt iemand van iets strafbaars. Als dán de rechter zegt: ‘Dat kun je niet zomaar zeggen’, dan snap ik het. Maar juist, weet je… Dit is wel evident grappig bedoeld. Moet je dan bij niet-smaakvol dan al de grens trekken? Ze is toch verdorie zélf onder die zonnebank gaan liggen?", aldus Goossens. Ikink trekt vervolgens de conclusie dat Rachel lange tenen heeft. "Je moet op een gegeven moment ook denken: laat gaan."

Lees meer:
0 reacties