"In normale landen worden mensen als Chris Woerts opgesloten"

Na zijn optredens in De Oranjezomer levert Marcel van Roosmalen met zijn column 'Roepende in de woestijn' ook een bijdrage aan De Oranjewinter. In zijn vierde column heeft de schrijver het over sportmarketeer Chris Woerts.

"We kunnen het wel weer over het WK hebben, over Servië - Kameroen, Zuid-Korea - Ghana of al die andere wedstrijden waarvan u en ik de uitslag allang zijn vergeten", opent Van Roosmalen. "Of over Chris Woerts, die wekelijks in dit programma verslag doet vanuit zijn eigen bubbel. Je zou hem wel bij zijn grote oren willen pakken om in zijn snuit te schreeuwen: Het interesseert niemand of ESPN of Ziggo de Eredivisie-rechten krijgt."

"In normale landen worden mensen als Chris Woerts opgesloten", vervolgt de columnist. "Als persvrijheid inhoudt dat Chris Woerts oeverloos mag zwavelen over televisierechten, dan maar niet. Knip zijn tong uit, sluit hem op. Is Chris Woerts uw buurman? Verhuis! Het gaat nooit over."

Montpellier - Paris Saint-Germain

Paris Saint-Germain wint voor 50 (!) keer je inzet!

Wat doen de sterren van Paris Saint-Germain woensdagavond tegen Montpellier? Na een moeizaam gelijkspel afgelopen weekend zijn drie punten hard nodig. Als nieuwe speler bij BetCity krijg jij nu 50 keer je inzet voor een overwinning van PSG! Schrijf je hier in en claim de Odds Boost!

Lees meer:
0 reacties