Jaar na rel: "John de Mol had The Voice allang weer teruggebracht"

Wilfred Genee en John de Mol
Wilfred Genee en John de Mol Foto: © Pro Shots

Vorig jaar werd The Voice of Holland van de buis gehaald na meerdere beschuldigingen van seksueel grensoverschrijdend gedrag. Nu is het programma nog steeds niet teruggekeerd. Formatontwikkelaar Kirsten Jan van Nieuwenhuijzen denkt dat John de Mol het programma gewoon weer had uitgezonden.

"Bij Talpa was het natuurlijk allang weer terug geweest, zo’n programma dat de sterren van de hemel scoort", zegt Van Nieuwenhuijzen in de Telegraaf. "Peter Gillis is daar ook nog op de buis. De wokehouding van nu, daar is RTL-baas Peter van der Vorst veel gevoeliger voor.” Hij denkt niet dat het format voorgoed besmet is. “Ik denk dat als het terugkeert, mensen echt wel weer gaan kijken en dat het zelfs een soort buzz creëert. Maar dat kan pas op z’n vroegst in 2024.”

“Het is wat mij betreft nog steeds de beste talentenjacht ter wereld. Niet voor niets is het aan zoveel andere landen verkocht. En het format kan er niks aan doen. Dat er een paar rotte appels tussen zaten, betekent niet dat je de hele boomgaard blijvend moet snoeien.”

Montpellier - Paris Saint-Germain

Paris Saint-Germain wint voor 50 (!) keer je inzet!

Wat doen de sterren van Paris Saint-Germain woensdagavond tegen Montpellier? Na een moeizaam gelijkspel afgelopen weekend zijn drie punten hard nodig. Als nieuwe speler bij BetCity krijg jij nu 50 keer je inzet voor een overwinning van PSG! Schrijf je hier in en claim de Odds Boost!

Lees meer:
0 reacties