Jack van Gelder haalt uit: "Onzin dat zij er bij moet staan!"

Sinds eind vorig jaar heeft Leonne Stentler een prominente rol bij Studio Sport Eredivisie. De voormalig international (37) voorziet de samenvattingen van analyses, maar niet iedereen is fan.

Jack van Gelder vindt Stentler vrij weinig toevoegen aan het programma, zo geeft hij aan in De Oranjewinter. "Ik vind het onzin dat zij er op de zondag bij moet staan. Dat meen ik echt", is de duidelijke mening van de voormalig presentator. "Studio Sport van 19.00 tot 20.00 uur is topsport."

Jan Slagter vindt dat de samenvattingen gepresenteerd moeten worden door Tom Egbers, die in maart door de NOS aan de kant werd geschoven na verhalen over pestgedrag en intimidatie op de werkvloer. "Natuurlijk hoort Tom Egbers daar te staan", is Van Gelder het met hem eens. Volgens Slagter is het 'misdadig' wat de zender met Egbers doet.

"Er wordt alleen maar gesproken via advocaten. Het is echt misdadig wat ze daar doen. Hij heeft een hartinfarct gekregen door alle commotie en in het ziekenhuis gelegen. Men is ten einde raad. Ik hoop dat de NOS eindelijk een keer zegt: Tom kom terug. Hij heeft vanaf 1985 bij de NOS gewerkt en moet nog zeven à acht maanden. Laat die man via de voordeur vertrekken. Geef hem nog een kans. Wat er is gebeurd, is van vijftien jaar geleden en het is een privékwestie", is hij van mening.

Lees meer:
0 reacties