Jackie Groenen wil heel erg graag kinderen: "Dat is het doel"

Jackie Groenen
Jackie Groenen Foto: © Pro Shots

Jackie Groenen kocht in coronatijd een Nintendo Switch. Na een drukke dag speelt de middenveldster samen met haar vriend een potje Mario Kart, al komt ze daar niet vaak als winnaar uit de bus.

"Bram wint altijd van me. Ik ben niet opgegroeid met computerspelletjes", lacht Groenen in Helden. De middenveldster is tot over haar oren verliefd op haar vriend Bram. "Hopelijk blijft hij bij me, dat is mijn grootste doel, en worden we samen oud", klinkt het. Over een paar jaar zijn ook kinderen van harte welkom, zo geeft Groenen aan.

"Ik wil heel graag kinderen, maar dat is nog ver weg voor mij. Ik wil voorlopig nog voetballen en na mijn carrière ook nog een jaartje voor Bram en mij alleen hebben. Zodra je kinderen krijgt, dan draait het om hen", weet ze. Voorlopig geniet ze volop van haar neefje Eden. "Ik had niet verwacht dat ik zoveel om mijn neefje zou geven. Ik gaf nooit zoveel om kinderen, het ging me er vooral om dat Merel (haar zus, red.) gelukkig was."

"Maar aan haar zoontje ben ik bijna verslaafd, in de goede zin van het woord. Ik ben de tante die hem heel druk maakt, vervolgens weer weggaat en hem vol energie bij zijn moeder achterlaat", lacht Groenen.

Feyenoord wint voor 50 (!) keer je inzet!

Feyenoord speelt donderdagavond de thuiswedstrijd tegen FC Volendam. Unibet heeft een mooie boost bij een overwinning van Feyenoord in De Kuip. Als nieuwe speler bij Unibet krijg jij 50 (!) keer je inzet bij een zege van Feyenoord! Schrijf je hier in claim de UniBoost!

Lees meer:
0 reacties