Jaimie Vaes krijgt flinke kritiek: "Ook niet goed voor dat kind"

Jaimie Vaes met Lil Kleine
Jaimie Vaes met Lil Kleine Foto: © BSR Agency

Jaimie Vaes en Lil Kleine zouden weer met elkaar aan het daten zijn, zo bevestigt Shownieuws. Tegelijkertijd wordt gelijk bezorgdheid uitgesproken over haar keuze.

Vorig jaar verbrak Vaes de relatie na mishandeling door Lil Kleine. "Wij horen van echt bronnen die echt best wel héél erg dichtbij het stel staan dat ze toch weer regelmatig bij elkaar vertoeven, dat Jaimie vaak ’s nachts in het huis van Kleine verblijft aan de Prinsengracht", zo vertelt Patty Brard.

Bart Ettekoven denkt er het zijne van. "Er zijn ook heel veel mensen die er volgens mij een beetje verbolgen over zijn, omdat ze zoiets hebben van: waar begín je aan? Dat is wel begrijpelijk gezien de achtergrond van dit koppel. Ze zijn niet voor niets uit elkaar gegaan. Ik begrijp ook wel dat veel vrienden tegen haar roepen van: ‘Doe dit niet, doe dit niet!’"

Leontine van Moorsel uit ook haar zorgen. "Je hebt wel samen dat kind en als ze dan rollend, vechtend… Dat is ook niet goed voor dat kind. O, man, voor zo’n kindje… Voor zo’n klein kind."

Lees meer:
0 reacties