Jake deelt onthullende filmpje: 'Jutta Leerdam is zwanger!'

Jake Paul en Jutta Leerdam
Jake Paul en Jutta Leerdam Foto: © YouTube

Jake Paul en Jutta Leerdam zijn één van de meest besproken koppels van Nederland. Er is altijd wat te bespreken rondom de twee en als Jutta niet op de baan staat, dan staat ze wel in de schijnwerpers.

Showblad doet een opvallende onthulling, het schijnt namelijk dat Jutta zwanger is. De website schrijft: "Toen we vanmiddag een filmpje zagen opduiken van Jake Paul, kwamen er meteen geruchten op gang. Juicekanalen en websites dachten in de video een bijzondere boodschap te zien. Jake maakte namelijk een filmpje van '26 days' in het zand. Hij plaatste dit filmpje zonder context in zijn Instagram story. Het eerste wat bijvoorbeeld bij juicewebsite Showmag kopt is "Jutta Leerdam is zwanger van Jake Paul!". Misschien wat voorbarig, maar het zou zomaar kunnen natuurlijk."

Feyenoord wint voor 50 (!) keer je inzet!

Feyenoord speelt donderdagavond de thuiswedstrijd tegen FC Volendam. Unibet heeft een mooie boost bij een overwinning van Feyenoord in De Kuip. Als nieuwe speler bij Unibet krijg jij 50 (!) keer je inzet bij een zege van Feyenoord! Schrijf je hier in claim de UniBoost!

Lees meer:
0 reacties