Jan Roos klaar met Bellinga's: "Dat is gewoon een flikkertje"

RoddelPraat is een online videoserie met wekelijks op woensdag een aflevering op het gelijknamige YouTube-kanaal. Het wordt gepresenteerd door Jan Roos en Dennis Schouten. De twee hebben een uitgesproken mening, zo ook over de vloggende familie Bellinga.

In de laatste uitzending van Roddelpraat nemen ze de familie Bellinga onder vuur. Vooral papa Daniel, mama .... en zoon Luan moeten het ontgelden. 11-jarige zoonlief is namelijk een metroman, zo geeft hij aan in een vlog. Dat schiet vooral bij Jan Roos in het verkeerde keelgat. Die denkt dat papa het heeft ingefluisterd en dat hij over twee jaar gewoon uit de kast komt en aangeeft dat hij op jongens valt.

Roos zegt: "Ik herken jouw gedrag zeker, je bent gewoon een nicht als een krol. Dan zit die vader met die gehaktballenkop van hem, want die had zo internationaal vrachtwagenchauffeur kunnen zijn, maar omdat zijn wijf zonodig die kutfilmpjes wil maken zit ie nu thuis. Hij is geen metroman, want hij ziet er namelijk uit alsof je je haar met frituurvet heeft gedaan en die jongen is ook geen metroman want dat is gewoon een flikkertje. Allemaal leuk en aardig maar deze show gaat niet op. Die moeder met dat vieze sluike haar van d'r die zit daar helemaal trots naar te kijken. Ik zou me doodschamen, voor alle twee! Het is echt verschrikkelijk."

Lees meer:
0 reacties