Jan Roos over Dennis Schouten die leven zat is: "Het is jouw keuze!"

Jan Roos en Dennis Schouten
Jan Roos en Dennis Schouten Foto: © Pro Shots

Hierin spreekt hij over zijn wens niet meer te leven. Hij maakt tegenwoordig samen met Jan Roos het programma Roddelpraat, maar Schouten lijkt niet in de beste fase van zijn leven te verkeren. Hij is er zat van...

In Roddelpraat bespreken Jan Roos en Dennis Schouten het trieste gebeuren rondom laatstgenoemde. Jan zegt: "Het is jouw keuze, ik ben daar heel makkelijk in: jij komt op aarde, dat is je niet gevraagd! En wat je wel in handen hebt, is dat je van de aarde gaat", sprak Jan zijn collega toe in de uitzending van Roddelpraat. "En als het jou rust geeft of jou voldoening geeft om nog een tijd te leven, maar niet te lang, dan denk ik dat het goed is dat jij dat in je eigen handen neemt en zelf de regie bepaalt. Hoe pijnlijk ook."

Dennis gaf in de uitzending een mogelijke reden aan van zijn status: "Aannemelijk is dat jarenlang experimenteren met medicatie in mijn pubertijd bepaalde dingen in mijn hoofd hebben beschadigd, ik heb me er ondertussen bij neergelegd', vervolgt de presentator, die nog enkele jaren wil blijven leven 'om alles en iedereen dat me lief is' goed achter te laten. "Daarna neem ik de regie over mijn eigen leven."

Lees meer:
0 reacties