Jan Smit gaat niet naar FC Volendam: "Niet welkom in het stadion"

Jan Smit
Jan Smit Foto: © Pro Shots

Voormalig algemeen directeur Jan Smit voelt zich niet meer welkom bij FC Volendam. Dat vertelde de zanger tegenover het Algemeen Dagblad.

Smit moest in november vertrekken bij de club uit het vissersdorp vanwege een conflict met de Raad van Commissarissen. De zanger voelt dan ook niet de behoefte om naar een wedstrijd te gaan. 'Ik voel me nu niet welkom in het stadion, ik voel me persona non grata. Ik bekijk de wedstrijden nu op televisie. Mijn zoon komt er nog wel, hij zit nu op mijn plek.'

Het gedwongen vertrek deed wel iets met de Volendammer. "Voor het eerst in mijn leven ben ik ontslagen. Dat maakt me nederig en het doet me inzien dat je eigenlijk niet zoveel voorstelt." Er waren veel spanningen tussen Jan Smit en Wim Jonk. Laatstgenoemde vertrok ook na het vertrek van Smit. Dit heeft zelfs tot een arbitragezaak geleid.

Lees meer:
0 reacties