'Jan Smit stuurt mogelijk aan op pensioen en vertrekt naar Spanje'

Jan Smit
Jan Smit Foto: © Orange Pictures

Evert Santegoeds denkt dat Jan Smit langzaam aanstuurt op een vertrek. Dat vertelt de roddeljournalist in de podcast Strikt Privé.

De zanger kwam ter sprake omdat hij volgende week gaat optreden tijdens het concert van Marco Schuitmaker. “Hij laat zich graag inhuren voor dit soort gelegenheden, zodat hij zelf niet het GelreDome hoeft af te huren”, vertelt Evert daarna.

De roddeljournalist geeft daarna aan dat de Volendammer er niet zoveel zin meer in heeft. “Dat zie je ook aan zijn hele houding naar de pers toe. Volgens mij vindt Jan het allemaal wel best en dat zou hij zich zeker kunnen permitteren. Hij is een huis aan het bouwen in Spanje en ik denk dat we hem op een gegeven moment helemaal kwijt zijn.”

Het is volgens Santegoeds dan ook goed mogelijk dat Smit aanstuurt op zijn pensioen. “Dat hij daar gaat zitten met zijn gezin en daar gaat wonen. Als je zó jong begonnen bent en zo goed verdiend hebt al die jaren, dan is een vut-regeling erg aantrekkelijk.” Hij denkt ook niet dat Jan nog een afscheidstournee zal houden. “Misschien vertrekt hij wel stilletjes. Volgens mij heeft hij er echt geen zin meer in. Als ik hem echt zie uithalen naar Jan en iedereen die hem wat vraagt hoe het ermee is, dan denk ik: jij bent het ook echt zat”, besluit hij.

Lees meer:
0 reacties