Chantal Janzen na 'vreemdgaan-gerucht': "Is dat klote? Meer dan"

Chantal Janzen
Chantal Janzen Foto: © Orange Pictures

Chantal Janzen heeft voor het eerst gereageerd over het mogelijk vreemdgaan van haar partner Marco. De juice channels kwamen naar buiten met de geruchten dat de partner Janzen geregeld met anderen het bed deelt.

“Iedereen kan tegenwoordig nou eenmaal iets over je beweren en brengen. Of het nou waar is of niet. Er wordt natuurlijk ook veel gebracht wat waar is”, zegt Janzen in AndC. “Het lijkt wel een vorm van ramptoerisme.”

Janzen vindt de juice channels niet rechtvaardig. “Iedereen kan alles maar over je zeggen, beweren en onthullen. Is dat klote? Meer dan. Zeker als je ziet hoeveel pijn, verdriet en angst het reeds bij sommigen heeft opgeleverd. (…) De stress en het negatieve gezeik heb je dan al gevoeld en raak je niet zomaar kwijt.”

Max Verstappen zwaait naar het publiek op Zandvoort

Verstappen wint voor 50 (!) keer je inzet

Max Verstappen draait een fantastisch seizoen. Met nog zes races te gaan, heeft hij drie overwinningen nodig om het wereldrecord van meeste gewonnen races in één seizoen te breken. Kan Max in de GP van Singapore zijn twaalfde overwinning van dit seizoen pakken?

Speciaal voor nieuwe spelers heeft BetCity een lekkere Odds Boost klaarstaan. Bij een overwinning van Max Verstappen krijg je namelijk maar liefst 50 keer je inzet
Schrijf je hier in!

Lees meer:
0 reacties