"Jeroen Rietbergen maakte beelden van vreemdgaan met Ilse DeLange"

Ilse DeLange
Ilse DeLange Foto: © Pro Shots

Dat de reputatie van Jeroen Rietbergen niet geheel vlekkeloos was, is inmiddels wel bekend. Yvonnen Coldeweijer heeft nu echter wederom opvallend nieuws betrerffende 'Vieze Jeroentje'. Hij zou tijdens zijn relatie met Linda de Mol vreemd zijn gegaan met Ilse De Lange.

Ilse DeLange werkte jarenlang samen met Jeroen Rietbergen bij The Voice Kids. Yvonne Coldeweijer meldt nu echter dat het niet bij alleen werken bleef. De juicediva werd door een bekende Nederlander getipt en toen daarna werd het verhaal haar van alle kanten bevestigd. “Ik heb het gepost en toen kreeg ik dus van alle kanten, vanuit de showbizz, bevestiging hierover. Jeroentje deed het tijdens The Voice Kids met Ilse DeLange, meerdere keren.”

"Het is vast een lenige meid die Ilse"
Yvonne Coldeweijer

Coldeweijer komt ook met de nodige details. Zo weet ze dat Ilse en Jeroen het in de Porsche van Linda hebben gedaan. “Het is superkrap in die auto, dus ik weet niet hoe ze dat gedaan hebben. Het is vast een lenige meid die Ilse. Die Porsche is van Lin! Dat vind ik hondsbrutaal.”

Er is volgens Coldeweijer ook bewijs van de affaire. “Ik heb gehoord dat het naast de Porsche ook is gebeurd in de kleedkamer en hij heeft hier dus schijnbaar, volgens een andere zeer betrouwbare bron, een filmpje gemaakt. Hij laat dit dus echt trots zien aan productiemedewerkers.”

Lees meer:
0 reacties