Johan Derksen brandt Rob Kemps af: "Ik vond het verschrikkelijk"

Johan Derksen vindt dat Rob Kemps snel van televisie gehaald moet worden. De voetbalanalist was te gast bij diens nieuwe programma, maar heeft hier maar weinig van genoten.

“Ik vond het verschrikkelijk. Hij had een oortje in en Scheulderman fluisterde dat in, maar zij had me die vragen voor haar boek ook gesteld, dus ik kreeg dezelfde vraagjes weer”, begint Derksen bij De Telegraaf. “In de trant van: wanneer heb je voor het laatst gehuild? En wanneer heb je voor het laatst iets liefs gezegd tegen je vrouw? En daar heb ik geen zin in.”

Volgens Derksen kan ‘Snollebollekes’ het beter bij alleen zingen houden. “Het is namelijk een ontzettend aardige jongen, maar als ze mij dingen laten doen die ik niet beheers dan word je afgebrand.”

Montpellier - Paris Saint-Germain

Paris Saint-Germain wint voor 50 (!) keer je inzet!

Wat doen de sterren van Paris Saint-Germain woensdagavond tegen Montpellier? Na een moeizaam gelijkspel afgelopen weekend zijn drie punten hard nodig. Als nieuwe speler bij BetCity krijg jij nu 50 keer je inzet voor een overwinning van PSG! Schrijf je hier in en claim de Odds Boost!

Lees meer:
0 reacties